XXIII Saló del Manga de Barcelona

Concursos : World Cosplay Summit
BASES DEL CONCURS FINAL ESPANYOLA DEL WORLD COSPLAY SUMMIT (WCS) 2018 DEL XXIII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA

WCS Inc i FICOMIC organitzen la Final Espanyola del concurs internacional World Cosplay Summit (WCS) 2018 en el marc del XXIII Saló del Manga de Barcelona. La parella guanyadora d'aquesta final participarà en el gran concurs internacional que tindrà lloc a Nagoya (Japó), previsiblement a l'agost de 2018, encara que les dates exactes estan per confirmar.

Llegiu les bases amb atenció. La inscripció online es realitzarà el dijous 15 de juny 2017, a partir de les 19:00 hores a través del web de FICOMIC www.ficomic.com.


1. Els cosplayers només poden participar en equips de dos membres. El nombre total de participants serà de 40 parelles.

2. Els participants han d'haver nascut abans del 30 de juny 2000 i tenir nacionalitat espanyola o permís permanent de residència a Espanya en vigor.

3. La Final Espanyola del WCS 2018 tindrà lloc el dissabte 4 de novembre de 2017, a partir de les 16:00 hores, al costat del Escenari situat a la Plaça Univers, començant per la inspecció de les disfresses per part del jurat i seguint després amb les actuacions. Els inscrits hauran d'estar presents al costat del Escenari almenys 30 minuts abans de l'inici del concurs, havent prèviament passat a confirmar el seu registre a l'estand d’Inscripcions.

4. S'han d'inscriure online 30 parelles a través del web www.ficomic.com el dijous 15 de juny 2017 a partir de les 19:00 hores. El termini d'inscripció online finalitzarà quan es cobreixin les 30 places, tenint com a data màxima el dijous 13 de juliol 2017. La confirmació de la inscripció efectiva serà notificada per FICOMIC a cada parella per email. Alhora de la confirmació d'inscripció, FICOMIC sol·licitarà a tots els inscrits material com imatges de referència dels personatges que representaran (per a la valoració per part del jurat de les disfresses) així com àudio de la seva actuació (en format àudio CD o arxiu mp3) per a ser enviat en el termini màxim del 29 de setembre 2017. Els inscrits online hauran de confirmar la seva participació el dissabte 4 de novembre 2017 a l'estand de Inscripcions situat en Plaça Univers, entre les 11:00 i les 13:00 hores. Cadascun dels inscrits online tindrà una acreditació al seu nom per assistir al dissabte 4 de novembre 2017, que podrà recollir al taulell d'Acreditacions del Saló del Manga. Per cada inscripció de parella es donarà una acreditació complementària per a un sol acompanyant/ajudant.

5. El dissabte 4 de novembre 2017 podran inscriure cosplayers que no ho haguessin fet online anteriorment, directament en el XXIII Saló del Manga de Barcelona. Els aspirants hauran de registrar-se al estand de Inscripcions situat a la plaça Univers, a partir de les 09.00 i fins a les 11:30 hores, havent de facilitar les seves dades completes (de tots i cadascun dels participants) i lliurant les imatges de referència dels seus personatges en un full en format DIN A4 impresa a color amb els personatges (perquè el jurat valori les disfresses) i l'àudio de la seva actuació (en format àudio CD o arxiu mp3). En la inscripció s'haurà d'especificar el nom de cada personatge i l'obra de l'actuació que es va a representar. A tots els inscrits se'ls lliurarà un número de participant.

6. Les disfresses han de basar-se en personatges de manga japonès, anime japonès, tokusatsu japonès (sèries d'imatge real; ex. Ultraman, Kamen Rider, etc.) o videojocs japonesos. Les disfresses dels dos membres de l'equip han de pertànyer obligatòriament al mateix manga, anime, tokusatsu o videojoc.

7. Les disfresses han d'estar fets a mà. No es permeten les disfresses prefabricades o d'encàrrec. Els accessoris o parts prefabricades poden ser utilitzats per a la confecció del vestit sempre que hagin estat modificats de forma evident pel participant. Els participants pujaran les seves disfresses i atrezzos a l'escenari sense l'ajuda de tercers. Disposaran d'un minut per a això. No es permetran efectes especials que vagin connectats a la xarxa elèctrica, generador o qualsevol altre tipus de connexió. També estan prohibits efectes de foc o fum, crackers que continguin pólvora i llums làser. Es poden escampar objectes sobre l'escenari durant la representació, però està prohibit tacar, marcar o danyar l'escenari. Queda prohibit qualsevol element que requereixi temps per a la seva neteja a l’escenari.

8. Els participants han de realitzar una coreografia amb música de la seva elecció. La durada de l'actuació no pot excedir els 2 minuts.

9. El jurat escollirà directament la parella guanyadora. El premi consistirà en representar a Espanya en el concurs internacional World Cosplay Summit 2018 a la ciutat japonesa de Nagoya a l'estiu de l'any 2018. El jurat triarà igualment a un segon classificat. En cas que, per qualsevol circumstància, l'equip guanyador no pogués assistir al concurs internacional WCS 2018 de Nagoya seria substituït pel segon classificat. En el cas excepcional que tampoc el segon classificat pogués participar al World Cosplay Summit 2018, l'organització assignaria directament a la parella participant. La parella classificada en segon lloc rebrà premis de consolació consistents en productes de manga, anime, videojocs i merchandising oferts per cortesia de les empreses col·laboradores.

10. El jurat valorarà l'originalitat, el bon gust, la bellesa i la confecció de les disfresses, així com la coreografia i la posada en escena dels concursants en la seva actuació.

11. Per valorar la confecció, el jurat revisarà les disfresses de totes les parelles concursants a les 16:00 hores del dissabte 4 de novembre 2017, abans que comencin les actuacions, al costat del Escenari. Cada parella concursant lliurarà al jurat la imatge de referència dels seus vestits, per a una correcta valoració i puntuació dels mateixos. Aquelles parelles que no estiguessin al seu lloc a aquesta hora no podran passar la revisió de la confecció de les seves disfresses i consegüentment no obtindran la corresponent puntuació per part del jurat.

12. Atenent al Reial Decret 137/1993 sobre el Reglament d'Armes, queda terminantment prohibit que els participants utilitzin en la seva actuació armes de foc, de metall i altres objectes contundents o imitacions que per les seves característiques puguin induir a confusió sobre la seva autèntica naturalesa. Està prohibit també l'ús d'elements perillosos per a la integritat física de les persones com a material pirotècnic i inflamable. Només es permetran imitacions d'armes en plàstic, cartró i altres materials que no suposin perillositat ni per als concursants ni per al públic assistent.

13. L'organització i el jurat es reserven el dret d'adoptar qualsevol iniciativa que, sense estar regulada en les presents bases, contribueixi al major èxit del concurs, no podent-se formular cap reclamació. Tampoc s'acceptarà cap reclamació ni compensació per part de FICOMIC en cas que la Final Espanyola del World Cosplay Summit 2018 canviï de data, horari, ubicació o finalment s'hagi de cancel·lar.

14. La participació a la Final Espanyola del WCS 2018 suposa la renúncia expressa a qualsevol reclamació contra WCS Inc i FICOMIC com a organitzadors de la Final Espanyola del World Cosplay Summit 2018 dins el XXIII Saló del Manga de Barcelona i la plena acceptació de les bases . Qualsevol dubte sobre la seva interpretació serà resolta per l'organització del mateix. FICOMIC queda eximit de qualsevol responsabilitat que es derivi de canvis en el reglament del World Cosplay Summit 2018, de modificacions en dates i ubicació i de la cancel·lació de la final mundial del World Cosplay Summit 2018.

15. En participar a la Final Espanyola del WCS 2018, els concursants consenten automàticament la utilització, publicació i reproducció sense limitació per part de FICOMIC de la seva imatge i nom en qualsevol tipus de publicitat, promoció, publicació, inclòs Internet o qualsevol altre mitjà de la naturalesa que sigui, amb fins comercials o informatius, sempre que aquests es relacionin amb la present competició, sense que aquesta utilització els confereixi dret de remuneració o cap benefici.

16. A continuació adjuntem document amb les condicions de participació en el concurs internacional World Cosplay Summit 2018, que tindrà lloc a Nagoya en l'estiu de 2018. Aquestes són les regles que ha de seguir la parella que resulti guanyadora de la preselecció que es farà a el marc del XXIII Saló del Manga de Barcelona.


BASES DEL CONCURS FINAL ESPANYOLA DEL WORLD COSPLAY SUMMIT (WCS) 2018 DEL XXIII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA
DOWNLOAD PDF

Es requereix una versió actualitzada deAcrobat Reader per visualitzar aquest document.
Descarregui de ser necessari la actualització de Adobe Acrobat Reader des de aquí.Sentim informar que la inscripció ha finalitzat


En compliment de la LOPD 15/99 i LSSI 34/2002, i altres disposicions legals, se l'informa que les seves dades de caràcter personal passaran a formar part d'un fitxer automatitzat de caràcter personal el Responsable de Fitxer és la Federació d'Institucions Professionals del Còmic (FICOMIC). Autoritza la utilització dels mateixos per a les comunicacions, incloent les realitzades via correu electrònic, que FICOMIC realitzi amb finalitats promocionals o informatives de les activitats que organitza i / o dóna suport amb la seva logística. En cas que contracti algun servei amb FICOMIC, queda informat que les seves dades podran ser comunicades, amb obligació de confidencialitat, a les empreses col·laboradores de FICOMIC, sempre que això sigui necessari a les finalitats que aquestes facin el servei contractat. Queda igualment informat de la possibilitat d'exercir sobre aquestes dades els drets d''accés, rectificació, cancel·lació i oposició, a la qual cosa haurà de dirigir per carta o correu electrònic a FICOMIC, C / Palau 4, Barcelona 08002, o lopd@ficomic.com.
Si vostè no desitja rebre més informació comercial via e-mail remeti un correu a lopd@ficomic.com.
Contacte
C/. Palau, 4 - 08002 Barcelona (Spain)
info@ficomic.com

© 2006 - 2017 FICOMIC
Altres salons
Xarxes socials

Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació.
Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies).
L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador.
Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.