XXIII Saló del Manga de Barcelona

Concursos : Cosplay ECG
BASES DEL CONCURS FINAL ESPANYOLA DEL EUROPEAN COSPLAY GATHERING (ECG) 2018 DEL XXIII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA

FICOMIC organitza el Concurs Final Espanyola de l’ European Cosplay Gathering (ECG) 2018, en el marc del XXIII Saló del Manga de Barcelona. Llegiu les bases amb atenció.

La inscripció online es realitzarà el dijous 8 de juny 2017 a partir de les 19:00 hores a través del web de FICOMIC www.ficomic.com.

1.    Els participants han de tenir la nacionalitat espanyola o permís permanent de residència a Espanya en vigor, i és obligatori que tots ells tinguin la majoria d'edat el dia 1 de juny 2017. Els cosplayers poden participar en solitari o en grup. Cada grup tindrà un màxim de tres integrants. Hi haurà un màxim de 40 participants, ja siguin individuals o grups.

2. Al guanyador de l'any anterior no se li permetrà participar de nou en la mateixa categoria. No obstant això podrà participar en una altra categoria: individual o grupal. Al participant que hagi estat guanyador dos cops en tres anys consecutius, independentment de la categoria, no se li permetrà participar durant els dos anys següents. Transcorregut aquest període podrà participar en qualsevol categoria.

3. Es registraran 30 inscripcions online (individuals o de grup) a través del web www.ficomic.com el dijous 8 de juny 2017, a partir de les 19:00 hores. En el cas d'inscripció de grup, que no ha de ser superior a 3 persones, és obligatori indicar les dades completes de tots els seus integrants. El termini d'inscripció online finalitzarà quan es cobreixin les 30 places, tenint com a data màxima el dijous 13 de juliol 2017. La confirmació d'inscripció efectiva serà notificada per FICOMIC a cada inscrit per Email. Alhora de la confirmació d'inscripció, FICOMIC sol·licitarà a tots els inscrits material com imatges de referència dels personatges que representaran (per a la valoració per part del jurat de les disfresses) així com àudio de la seva actuació (en format àudio CD o arxiu mp3) per a ser enviat en el termini màxim del 29 de setembre. Els participants en grup no poden superar les 3 persones. Els inscrits en línia hauran de confirmar la seva participació el divendres 3 de novembre 2017 a l'estand d'Inscripcions situat en Plaça Univers, entre les 11:00 i les 13:00 hores. Cadascun dels inscrits online tindrà una acreditació al seu nom per assistir el divendres 3 de novembre 2017, que podrà recollir al taulell d'Acreditacions del Saló del Manga. Per cada inscripció individual o de grup es donarà una acreditació complementària per a un sol acompanyant / ajudant.

4. El divendres 3 de novembre 2017 s'ha podran inscriure cosplayers que no ho haguessin fet online anteriorment, directament en el XXIII Saló del Manga de Barcelona. Els aspirants hauran de registrar-se a l’estand d’ inscripcions situat a la plaça Univers, a partir de les 09:00 fins les 11:30 hores, havent de facilitar les seves dades completes (de tots i cadascun dels participants, en el cas de grup) i lliurant les imatges de referència dels seus personatges (perquè el jurat valori les disfresses) i l'àudio de la seva actuació (en format àudio CD o arxiu mp3). A tots els inscrits se'ls lliurarà un número de participant.

5. El Concurs Final Espanyola de l'ECG 2018 se celebrarà el divendres 3 de novembre 2017, a partir de les 16:00 hores, en el gran escenari cobert situat a la plaça Univers, dins el recinte de Fira Barcelona Montjuïc. Es començarà a les 16:00 hores amb la inspecció de les disfresses per part del jurat i seguidament tindran lloc les actuacions. Tots els inscrits, amb els seus vestits i accessoris, hauran de col·locar-se a la fila dels concursants, a un costat de l'escenari, no més tard de las 15:30 hores. Aquells que no estiguessin al seu lloc a aquesta hora no podran passar la revisió de la confecció de les seves disfresses i consegüentment no tindran la corresponent puntuació per part del jurat.

6. Les disfresses han de basar-se en personatges d'anime, manga, còmics, videojocs, pel·lícules, sèries de TV, còmics books i J-Music. En la inscripció s'haurà d'especificar el nom del personatge i l'obra de l'actuació que es va a representar. Les persones que desitgin participar com a duo o trio han d’utilitzar vestits de dos o tres personatges de la mateixa font (per exemple, “Kamui” de X i “Lina” de Slayers no poden pertànyer al mateix grup). Aquesta restricció s'aplica també a les fonts de la mateixa llicència global (per exemple: no es pot barrejar personatges de dos jocs diferents de "Soul Calibur”).

7. Les disfresses han d'estar fetes a mà. No es permeten les disfresses prefabricades o d'encàrrec. Els accessoris o parts prefabricats poden ser utilitzats per a la confecció del vestit pel participant, sempre que hagin estat modificats de forma evident pel concursant. Els participants pujaran les seves disfresses i atrezzos a l'escenari sense l'ajuda de tercers. Disposaran d'un minut per a això. No es permetran efectes especials que vagin connectats a la xarxa elèctrica, generador o qualsevol altre tipus de connexió. També estan prohibits efectes de foc o fum, crackers que continguin pólvora i llums làser. Es poden escampar objectes sobre l'escenari durant la representació, però està prohibit tacar, marcar o danyar l'escenari. Queda prohibit qualsevol element que requereixi temps per a la seva neteja a l’escenari.

8. Els participants han de realitzar una coreografia amb música de la seva elecció. La durada de l'actuació no pot excedir els 2 minuts.

9. El jurat triarà directament als guanyadors. Els premis que s'atorgaran seran els següents:

  • Representació d'Espanya Individual a l'European Cosplay Gathering (ECG) 2018 de la Japan Expo de París (Juliol 2018).
  • Representació d'Espanya de Grup a l'European Cosplay Gathering (ECG) 2018 de la Japan Expo de París (Juliol 2018). El grup que viatgi a París per representar Espanya en l'ECG 2017 haurà d'estar compost per un màxim de 3 persones.
  • Reserva per la Representació d'Espanya Individual a l'ECG 2018 de la Japan Expo de París (Juliol 2018).
  • Reserva per la Representació d'Espanya de Grup a l'ECG 2018 de la Japan Expo de París (Juliol 2018). Aquest grup serà la reserva per a la representació d'Espanya en la categoria d'actuació de grup a l'ECG 2017 de París, tenint present que no podrà tenir més de 3 components.

Els guanyadors de les diferents categories rebran obsequis de les empreses col·laboradores.

10. El jurat valorarà l'originalitat, bon gust, bellesa i confecció de les disfresses així com la coreografia i posada en escena dels concursants en la seva actuació.

11. Atenent al Reial Decret 137/1993 sobre el Reglament d'Armes, queda terminantment prohibit que els participants utilitzin en la seva actuació armes de foc, de metall i altres objectes contundents o imitacions que per les seves característiques puguin induir a confusió sobre la seva autèntica naturalesa. Està prohibit també l'ús d'elements perillosos per a la integritat física de les persones com a material pirotècnic i inflamable. Només es permetran imitacions d'armes en plàstic, cartró i altres materials que no suposin perillositat ni per als concursants ni per al públic assistent.

12. L'organització i el jurat es reserven el dret d'adoptar qualsevol iniciativa que, sense estar regulada en les presents bases, contribueixi al major èxit de la competició sense que pugui formular-se cap reclamació. Si es produeix un canvi en l'horari, el lloc de celebració o la cancel·lació del Concurs Final Espanyola de l'ECG 2018, ​​els participants no tindrien dret a cap tipus de compensació per part de FICOMIC. La participació en la competició suposa la renúncia expressa a qualsevol reclamació a FICOMIC com a organitzador del Concurs Final Espanyola de l'ECG 2018 i del Saló del Manga de Barcelona així com la plena acceptació de les bases. Igualment, si es modifiquessin dates i / o lloc o bé es cancel·lés l'European Cosplay Gathering 2018 de París, els guanyadors del Concurs Final Espanyola de l'ECG 2018 en el marc del XXIII Saló del Manga de Barcelona per participar en aquesta competició no tindrien dret a cap tipus de reclamació ni compensació per part de FICOMIC ni de les organitzacions de l'European Cosplay Gathering 2018 de París.

13. En participar en el Concurs Final Espanyola de l'ECG 2018 del XXIII Saló del Manga de Barcelona, els concursants consenten automàticament la utilització, publicació i reproducció sense limitació per part de FICOMIC de la seva imatge i nom en qualsevol tipus de publicitat, promoció, publicació, incloent-hi Internet o qualsevol altre mitjà de la naturalesa que sigui, amb fins comercials o informatius, sempre que aquests es relacionin amb la present competició, sense que aquesta utilització li confereixi dret de remuneració o cap benefici.Sentim informar que la inscripció ha finalitzat


En compliment de la LOPD 15/99 i LSSI 34/2002, i altres disposicions legals, se l'informa que les seves dades de caràcter personal passaran a formar part d'un fitxer automatitzat de caràcter personal el Responsable de Fitxer és la Federació d'Institucions Professionals del Còmic (FICOMIC). Autoritza la utilització dels mateixos per a les comunicacions, incloent les realitzades via correu electrònic, que FICOMIC realitzi amb finalitats promocionals o informatives de les activitats que organitza i / o dóna suport amb la seva logística. En cas que contracti algun servei amb FICOMIC, queda informat que les seves dades podran ser comunicades, amb obligació de confidencialitat, a les empreses col·laboradores de FICOMIC, sempre que això sigui necessari a les finalitats que aquestes facin el servei contractat. Queda igualment informat de la possibilitat d'exercir sobre aquestes dades els drets d''accés, rectificació, cancel·lació i oposició, a la qual cosa haurà de dirigir per carta o correu electrònic a FICOMIC, C / Palau 4, Barcelona 08002, o lopd@ficomic.com.
Si vostè no desitja rebre més informació comercial via e-mail remeti un correu a lopd@ficomic.com.
Contacte
C/. Palau, 4 - 08002 Barcelona (Spain)
info@ficomic.com

© 2006 - 2017 FICOMIC
Altres salons
Xarxes socials

Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació.
Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies).
L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador.
Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.