XXIII Saló del Manga de Barcelona

Concursos : Clara Cow's Cosplay Cup
BASES DEL CONCURS DE COSPLAY FINAL ESPANYOLA DEL CLARA COW'S COSPLAY CUP (CCCC) 2018 DEL XXIII Saló del Manga DE BARCELONA

FICOMIC organitza el Concurs de Cosplay Final Espanyola del Clara Cow 's Cosplay Cup (CCCC) 2018, en el marc del XXIII Saló del Manga de Barcelona. Llegiu les bases amb atenció.

La inscripció online es realitzarà el dijous 29 de juny 2017 partir de les 19:00 hores, a través del web de FICOMIC www.ficomic.com.


1. Els participants han de tenir la nacionalitat espanyola o permís permanent de residència a Espanya en vigor, i és obligatori que tots ells tinguin la majoria d'edat el dia 1 de juny 2017. Els cosplayers poden exclusivament participar en equips de dos membres. Hi haurà un màxim de 20 parelles participants.

2. S'han de registrar 15 inscripcions online, a través del web de FICOMIC www.ficomic.com el dijous 29 de juny 2017, a partir de les 19:00 hores. El termini d'inscripció online finalitzarà quan es cobreixin les 15 places, tenint com a data màxima el dijous 20 de juliol 2017. La confirmació d'inscripció efectiva serà notificada per FICOMIC a cada parella per e-mail. Alhora de la confirmació d'inscripció, FICOMIC sol·licitarà a cada parella material com imatges de referència dels personatges que representaran (per a la valoració per part del jurat de les disfresses) així com àudio de la seva actuació (en format àudio CD o arxiu mp3 ) per a ser enviat en el termini màxim del 29 de setembre. Els inscrits online hauran de confirmar la seva participació el diumenge 5 de novembre 2017 a l'estand de Inscripcions situat en Plaça Univers, entre les 11:00 i les 13:00 hores. Cadascun dels inscrits online tindrà una acreditació al seu nom per assistir al diumenge 5 de novembre 2017, que podrà recollir al taulell d'Acreditacions del Saló del Manga. Per cada parella inscrita es donarà una acreditació complementària per a un sol acompanyant / ajudant.

3. El diumenge 5 de novembre 2017 podran inscriure cosplayers que no ho haguessin fet online anteriorment, fins a un màxim de 5 parelles, directament en el XXIII Saló del Manga de Barcelona. Els aspirants hauran de registrar-se l’estand d’ inscripcions situat a la plaça Univers, a partir de les 09:00 fins les 11:30 hores, havent de facilitar les seves dades completes (de tots i cadascun dels participants) i lliurant les imatges de referència dels seus personatges (perquè el jurat valori les disfresses) i l'àudio de la seva actuació (en format àudio CD o arxiu mp3). A tots els inscrits se'ls lliurarà un número de participant.

4. El Concurs de Cosplay Final Espanyola del CCCC 2018 es celebrarà el diumenge 5 de novembre 2017, a partir de les 16:00 hores, al gran Escenari cobert situat a la plaça Univers, dins el recinte de Fira Barcelona Montjuïc. Participaran en aquest concurs també els aspirants a la Final Espanyola del Eurocosplay 2018 (de Londres), en categoria exclusivament individual, que s'inscriuran a part. Es començarà a les 16:00 hores amb la inspecció de les disfresses per part del jurat i seguidament tindran lloc les actuacions. Tots els inscrits, tant a la Final Espanyola del CCCC 2018 com a la Final Espanyola del Eurocosplay 2018, hauran de col·locar-se amb els seus vestits i accessoris en la fila dels concursants a un costat de l'Escenari no més tard de las 15:30 hores. Aquells que no estiguessin al seu lloc a aquesta hora no podran passar la revisió de la confecció de les seves disfresses i consegüentment no tindran la corresponent puntuació per part del jurat.

5. Les disfresses han de basar-se en personatges oficials d'animació (occidental i oriental), còmic, manga i jocs. Les disfresses han d'estar fets a mà. No estan permesos els disfresses prefabricats o d'encàrrec, ja que serien valorats amb 0 (zero) punts de qualitat i suposarien la desqualificació immediata de la parella concursant amb ells. Els accessoris petits poden ser comprats. Cada parella participant concursarà amb un màxim de 4 accessoris. No estan permesos personatges propis, ni personatges de pel·lícules d'acció real (exemple: si a personatges extrets del joc o del còmic "la Guerra de les Galàxies", però no si procedeixen d'aquesta pel·lícula), ni Fan Arts.En la inscripció s’ha d'especificar el nom del personatge i l'obra de l'actuació que es va a representar. Els personatges escollits per cada parella concursant hauran de pertànyer a la mateixa font (per exemple, Kamui de X i Lina de Slayers no poden pertànyer a la mateixa parella). Aquesta restricció s'aplica també a les fonts de la mateixa llicència global (per exemple: no es pot barrejar personatges de dos jocs diferents de "Soul Calibur"). No està permès reutilitzar disfresses procedents d'altres finals. No podeu fer servir a ninjas a l'Escenari ni interactuar de cap manera amb els cosplayers a l'Escenari.

6. Els participants pujaran les seves disfresses i atrezzos a l'Escenari sense l'ajuda de tercers. Han de disposar de 1 minut per a això. No es permetran efectes especials que vagin connectats a la xarxa elèctrica, generador o qualsevol altre tipus de connexió. També estan prohibits efectes de foc o fum, crackers que continguin pólvora i llums làser. Es poden escampar objectes sobre l'Escenari durant la representació, però està prohibit tacar, marcar o danyar l'Escenari. Queda prohibit qualsevol element que requereixi temps per a la seva neteja a l'Escenari. No es permetran efectes especials que vagin connectats a la xarxa elèctrica, generador o qualsevol altre tipus de connexió.

7. Els participants han de realitzar una coreografia amb música de la seva elecció. La durada de l'actuació no pot excedir els 2 minuts i mig.

8. El jurat escollirà directament la parella guanyadora. El Primer Premi consistirà en representar Espanya a la Final Internacional del Clara Cow 's Cosplay Cup 2018, que es celebrarà als Països Baixos al juny de 2018. El jurat atorgarà igualment un Segon Premi, per si l'equip guanyador no pogués assistir al Concurs Internacional de Cosplay Clara Cow 's Cosplay Cup 2018, a la qual substituiria en aquest concurs. En el cas excepcional que tampoc els segons classificats poguessin participar, FICOMIC assignaria directament a la parella participant. Els guanyadors del Primer i Segon Premi rebran productes de manga, anime, videojoc i/o merchandising oferts per cortesia de les empreses col·laboradores de la Final Espanyola del CCCC 2018.

9. El Concurs Internacional de Cosplay Clara Cow 's Cosplay Cup 2018, que es celebrarà als Països Baixos al juny de 2018 dins el festival AnimeCon 2018, es lliuraran els següents Premis als guanyadors :

• Primer Premi, que consistirà en un viatge al Japó amb estada en hotel durant una setmana i JP Rail Pass per a transport

• Segon Premi, consistent en una màquina de cosir i una màquina de overlock.

10. El jurat valorarà l'originalitat, bon gust, bellesa i confecció de les disfresses així com la coreografia i posada en escena dels concursants en la seva actuació. El jurat puntuarà cada actuació atorgant un valor del 40% a la disfressa i un 60% a l'actuació. La valoració de la confecció de les disfresses i la seva fidelitat donarà començament a les 16:00 hores de diumenge 5 de novembre, al costat del Escenari de Plaça Univers i just abans que comencin les actuacions. Aquelles parelles que no estiguessin al seu lloc a aquesta hora no podran passar la revisió de vestits i consegüentment no obtindran la corresponent puntuació per part del jurat. Cada parella concursant lliurarà al jurat la imatge de referència dels seus vestits, per a una correcta valoració i puntuació dels mateixos.

11. Atenent al Reial Decret 137/1993 sobre el Reglament d'Armes, queda terminantment prohibit que els participants utilitzin en la seva actuació armes de foc, de metall i altres objectes contundents o imitacions que per les seves característiques puguin induir a confusió sobre la seva autèntica naturalesa. Està prohibit també l'ús d'elements perillosos per a la integritat física de les persones com a material pirotècnic i inflamable. Només es permetran imitacions d'armes en plàstic, cartró i altres materials que no suposin perillositat ni per als concursants ni per al públic assistent.

12. FICOMIC i el jurat es reserven el dret d'adoptar qualsevol iniciativa que, sense estar regulada en les presents bases, contribueixi al major èxit de la competició sense que pugui formular-se cap reclamació. Si es produeix un canvi en l'horari, el lloc de celebració o la cancel·lació del Concurs de Cosplay Final Espanyola del CCCC 2018 al XXIII Saló del Manga de Barcelona, ​​els participants no tindrien dret a cap tipus de compensació per part de FICOMIC. La participació en la competició suposa la renúncia expressa a qualsevol reclamació a FICOMIC com a organitzador del Concurs de Cosplay Final Espanyola del CCCC 2018 i del Saló del Manga de Barcelona així com la plena acceptació de les bases. Igualment, si es modifiquessin dates i/o lloc o bé es cancel·lés el Concurs Internacional de Cosplay Clara Cow 's Cosplay Cup 2018 dels Països Baixos, els guanyadors del Concurs de Cosplay Final Espanyola del CCCC 2018 del XXIII del Saló del Manga de Barcelona per participar en aquesta competició no tindrien dret a cap tipus de reclamació ni compensació per part de FICOMIC ni de les organitzacions del AnimeCon i del Concurs Internacional de Cosplay Clara Cow 's Cosplay Cup 2018 dels Països Baixos.

13. En participar en el Concurs de Cosplay Final Espanyola del CCCC 2018 del XXIII del Saló del Manga de Barcelona, els concursants consenten automàticament la utilització, publicació i reproducció sense limitació per part de FICOMIC de la seva imatge i nom en qualsevol tipus de publicitat, promoció, publicació, inclòs Internet o qualsevol altre mitjà de la naturalesa que sigui, amb fins comercials o informatius, sempre que aquests es relacionin amb la present competició, sense que aquesta utilització li confereixi dret de remuneració o cap benefici.Sentim informar que la inscripció ha finalitzat


En compliment de la LOPD 15/99 i LSSI 34/2002, i altres disposicions legals, se l'informa que les seves dades de caràcter personal passaran a formar part d'un fitxer automatitzat de caràcter personal el Responsable de Fitxer és la Federació d'Institucions Professionals del Còmic (FICOMIC). Autoritza la utilització dels mateixos per a les comunicacions, incloent les realitzades via correu electrònic, que FICOMIC realitzi amb finalitats promocionals o informatives de les activitats que organitza i / o dóna suport amb la seva logística. En cas que contracti algun servei amb FICOMIC, queda informat que les seves dades podran ser comunicades, amb obligació de confidencialitat, a les empreses col·laboradores de FICOMIC, sempre que això sigui necessari a les finalitats que aquestes facin el servei contractat. Queda igualment informat de la possibilitat d'exercir sobre aquestes dades els drets d''accés, rectificació, cancel·lació i oposició, a la qual cosa haurà de dirigir per carta o correu electrònic a FICOMIC, C / Palau 4, Barcelona 08002, o lopd@ficomic.com.
Si vostè no desitja rebre més informació comercial via e-mail remeti un correu a lopd@ficomic.com.
Contacte
C/. Palau, 4 - 08002 Barcelona (Spain)
info@ficomic.com

© 2006 - 2017 FICOMIC
Altres salons
Xarxes socials

Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació.
Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes (cookies).
L'usuari pot evitar la generació de galetes (cookies) i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador.
Bloquejar les galetes (cookies) pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.